Fesztiválos fotópályázatunk nyertesei

Vágólapra másolva!
Megszületett augusztusban meghirdetett fotópályázatunk eredménye: zsűrink három díjat ítélt oda és egy fotós a közönség szavazatainak jóvoltából lett nyertes.
Vágólapra másolva!

Fesztivál-körkép címmel hirdette meg a T-Online Fotótár, a Fotomarket és [origo] Digifotó rovata augusztusi fotópályázatát. A versengésen olyan digitális felvételekkel lehetett indulni, amelyek valamilyen szabadtéri rendezvényen készültek az idén nyáron.

Forrás: [origo]
Első helyezett

Forrás: [origo]
Második helyezett

Forrás: [origo]
Harmadik helyezett

Forrás: [origo]
Közönségdíjas



Marton Bálint, az [origo] fotósa és Halász Dániel, a Digifotó rovat munkatársa alkották a zsűrit. A verseny első díját GabriL nevű felhasználónk quimby című képe nyerte, második helyezett lett a bubu18 nicknevet használó pályázónk, aki a Sziget fesztivál Lumináriumában készült, Merengés című képével indult. A harmadik helyezett kmixi lett, a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Balázs Elemér Group előadásán készült képével. A közönség mersant nevű pályázónkat fogadta kegyeibe aki a szintén a Szigeten fellépő La Bottine Souriante együttes koncertjéről küldött fotót.

A fődíj egy iAudio U2 márkájú, fél gigabájt memóriával, rádióval felszerelt, diktafonként is használható mp3-lejátszó, a második helyezett jutalma pedig egy tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalvány, a harmadiké pedig Tokaji Zsolt, Szólítsatok Brad Pittnek című könyve. A nyereményeket hamarosan postázzuk!

Köszönjük, hogy velünk játszottak, és akik most nem nyertek, azokat is várjuk következő fotópályázatunkon!