Tizenegy blog versenyez a fődíjért

Vágólapra másolva!
Kihirdette a zsűri a második magyar blogverseny kategóriagyőzteseit. Összesen tizenegy téma szerint osztotta fel a mezőnyt a zsűri, ezek alapján voksolhatott a közönség is.
Vágólapra másolva!

A fotóblogoktól kezdve a praktikákon át a helyi, regionális naplókig tizenegy kategóriában értékelték a hazai blogszcénát az internetezők és maga a zsűri is. Két hétig lehetett szavazni a hvg.hu által meghirdetett hálónapló megmérettetésen, majd a zsűri és a közönség szavazatainak súlyozásával állt össze a végleges sorrend. Témánként három-három blog kapott díjat, de a végső szavazáson már csak a kategóriagyőztesek mérkőznek.

A legjobbnak bizonyult helyi blog az Afrikarulez, fotóblog a Három a magyar, gasztroblog a Chili & vanília, képregény a Fekete macska, személyes a Taxiban Utazó Baltás Gyilkos, praktikákat bemutató a Marketing Commando (a rovatunk által nagyra tartott A vásárló második lett), megmondós a Kispad (volt Sesblog), közéleti a Kisvárosi webnapló, szórakoztató a Sorozataddiktok, techblog a Pazar cuccok, és "újblog" a Rozi a moziban. A zsűri részletes értékelése itt olvasható, a fődíjra érdemes blogra pedig augusztus 2-áig lehet leadni a voksokat ezen az oldalon.