Feltöltőkártyával is fizethető a klipes hívás

Vágólapra másolva!
Májustól már nem csak a telefontársaság ügyfelei használhatják a Klip szoftvert hagyományos hálózatokba való telefonálásra.
Vágólapra másolva!

A május elejétől egyenlegfeltöltéses módszert vezetett be a Klipet üzemeltető T-Com és T-Online. Így bárki - nem csak a telefontársaság előfizetői - használhatja vezetékes és mobilszámok hívására a Klip szoftvert. A szolgáltatás igénybevétele előtt 500, 1000, 2500 illetve 5000 forint bankkártyás feltöltésével használható a Klip a hagyományos hálózatok irányába való hívásra. A Klip hívásait eddig csak utólag a telefonszámlával együtt lehetett kifizetni, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe azt.

Októberben Klip néven internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. A Klip segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhettek és fogadhattak a többi klipessel hívásokat a szolgáltatás használói. Január vége óta nemcsak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani a Klippel, a T-Comtól kapott 06-21-gyel kezdődő hívószám segítségével. A Klip szolgáltatást használó ügyfelek T-Com vezetékes telefonról, valamint a T-Mobile és az Emitel hálózatából is hívhatók.

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Zrt., amely a Magyar Telekom csoport tagja.