Egymilliós látogatói rekord az [origo] oldalain

Vágólapra másolva!
Április 10-én az [origo] több mint egymillió egyedi látogatótól regisztrált forgalmat. Eddig hazánkban egyetlen portál sem ért el a magyar tévék nézettségéhez közelítő látogatottságot.
Vágólapra másolva!

Az oldalletöltésekben is rekordot döntött az [origo] portfólió, több mint 32 millió találatot regisztráltak az oldalakon. A hétfői nap látogatottsága már erősen megközelíti vagy el is éri például az április 9-i esti választási műsorok nézettségét az egyes kereskedelmi, valamint közszolgálati televízióadókon.

Százezres növekedés

A portál látogatóinak a száma az utóbbi időben már havonta százezerrel növekedett: tavaly érte el látogatottsága a 700 000-et, majd januárban 800 000, februárban pedig már 900 000 egyedi látogató kereste fel egy napon belül az [origo]-t. A növekedés hátterében azok a tartalmak állnak, amelyeket a portfólióba tartozó négy márka alatt érhetnek el az olvasók.

Ezek körébe tartoznak az [origo] rovatai és szolgáltatásai. Előbbiek közül a választási tematikus rovat aktualitása jelentősen hozzájárult a rekorddöntéshez. Az olvasók közül ugyanis itt követték a legtöbben a a választási eredményeket és eseményeket vasárnap estétől hétfő estig. A hírek mellett mindenki megtalálhatja az igényének megfelelő szolgáltatást, az apróhirdetésektől az utazási irodán át egészen a banki szolgáltatásokig. Az [origo] portfólió része többek között az ország egyik legismertebb keresője, a [vizsla24], illetve az egyik legsikeresebb hazai internetes játék, a Honfoglaló.

Tavaly indult a T-Online Magyarország szórakoztató ügyfélportálja, a t-online.hu. A portálon olyan szolgáltatások találhatók, amelyek elsőként jelentek meg a hazai piacon, ilyen például a Zeneáruház és a Téka. A portfólió ingyenes levelezőszolgáltatása, a [freemail] jelenleg már több mint 2,5 millió postafiókkal rendelkezik. A fiataloknak szól a nemrégen indított G-Portál, amely a zene, mozi, játék, divat és letöltés témakörökben kínál naponta frissülő ajánlókat, tartalmakat, és saját oldalukat is elkészíthetik a látogatók.