Percdíjas ADSL a T-Online-nál

Vágólapra másolva!
Április 3-ától a hagyományos átalánydíjas széles sávú elérések mellett időalapú konstrukcióban is kínálja ADSL-hozzáféréseit. A percdíjas netkapcsolatot elsősorban a világhálóval ismerkedő, keveset internetező felhasználóknak szánja a cég.
Vágólapra másolva!

A T-Online közleménye szerint a hagyományos, korlátlan idejű böngészést biztosító csomagok mellett bevezetett percdíjas ADSL-elérésekkel azokat a felhasználókat célozzák meg, akik csak alkalmanként kapcsolódnak az internetre, s ezért a hagyományos csomagokra nem lett volna gazdaságos előfizetniük.

A társaság hétfőtől elérhető internetcsomagjai 512 kilobit/s-os letöltési sebességet kínálnak, s kizárólag egy éves hűségszerződés aláírása esetén vehetők igénybe. A percdíjas ADSL-elérések közül a Netperc nevű csomagnak nincs havidíja, a hozzáférést választók bruttó 12 forintos percdíj ellenében böngészhetik a világhálót (ezen felül már nem fizetendő telefonköltség), a percdíjak végösszege azonban huzamosabb idejű használat esetén sem haladja meg a 8900 forintot. A vállalat egyszeri, 9900 forintos belépési díjat számít fel a konstrukciót választóknak, ennek értékét azonban három hónapon belül felhasználhatják böngészésre az előfizetők.

Egy másik új ADSL-hozzáférés az ADSL Light, amelynek 3290 forintos havidíja összesen tízórányi internetezést foglal magában, efelett bruttó 6 forintos percdíjat számít fel a szolgáltató, a havi számla végösszege azonban itt is megáll 8900 forintnál.

Ugyancsak április elejétől vezeti be a T-Online kábeltévés szolgáltatásai körében a Kábelnet Light csomagot, amely nem idő- hanem adatforgalom-alapú konstrukciójú. A Light csomag havidíja 3290 forint, ez 1 gigabájt adatforgalmat tartalmaz, ezt átlépve gigabájtonként bruttó 990 forintot kell fizetnie az ügyfeleknek.

(Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Zrt.)