Csélcsap férjek weboldala Amerikában

Vágólapra másolva!
Bárki szidhatja hűtlen barátját, férjét az Egyesült Államokban. Egy kifejezetten e célból indított weboldalon gyűjtik a roszzéletűnek tartott urak fényképét viselt dolgait. Az információk közlője leggyakrabban a névtelenségbe burkolózó (volt) feleség, barátnő.
Vágólapra másolva!

Nem elég, hogy egyes szövetségi államokban internetre viszik azoknak a férfiaknak a nevét, akiket prostituáltakkal rajtakaptak, hanem újabban a www.dontdatehimgirl.com - vagyis netalálkozzvelelányom - internetes honlapon a nők most már leleplezik a közönséges hazugokat és a partnerüket megcsalókat is, fotókkal és részletekkel.

"Nap mint nap nők ezreit csalja meg barátja, jegyese, vagy férje" - indokolták a honlap elindítói szokatlan elhatározásukat, hogy náluk jó előre lehessen figyelmeztetni a potenciális áldozatokat. A virtuális pellengéren a férfiakat név szerint lehet keresni, s képük mellett az áldozatok beszámolnak az illetők trükkjeiről és bűnlajstromáról is.

A 44 éves Robert "Bobby" Boudreaux-nak például problémái vannak az alkohollal és a szerencsejátékokkal is, a connecticuti Karl Humperrel kapcsolatban pedig elvált felesége kesereg hosszasan. Mivel az Egyesült Államokban a hazaihoz hasonló adatvédelmi törvény nem létezik, a szájt fenntartóinak nem is kell aggódniuk a sokszor fényképpel ellátott, zömmel névtelenül, Anonymusként "feljelentett" urak törvényes bosszújától.

A liverpooli John Moores egyetem egy tanulmánya azonban nemrég fényt derített arra, hogy ezt - vagy más hasonló - honlapot férfiak is fel tudnak használni: az apák mintegy négy százaléka nevel fel ugyanis gyanútlanul olyan gyermekeket, akik nem is tőle származnak, hanem feleségük félrelépésének termékei.

MTI - [origo]