Az ügynöklista a [vizsla24] toplistájának élén

Vágólapra másolva!
Az [origo] webes keresőjébe  február hónapban begépelt keresőszavak összesített listáján az első helyre került az ügynöklista, amely ideiglenesen letaszította szinte örökös első helyéről a szex szót is. 
Vágólapra másolva!

Februári top 30

ügynöklista
sex
chat
térkép
képeslap
háttérképek
ügynök lista
állás
társkereső
játék
szótár
ingatlan
időjárás
freemail
képek
önéletrajz
mp3
játékok
horoszkóp
megasztár
political capital
apeh
idézetek
humor
farsang
képeslapok
Sorstalanság
ügynök
valentin-nap
lovak
ügynöklistánpolitical capitalügynök

Meglepően sokan kerestek álláshirdetést és a jelentkezéshez szükséges önéletrajzmintát. A képes internetes tartalmak is nagyon népszerűek voltak, ezt mutatja a képeslap, a háttérképek, a képek és a képeslapok keresettsége.

Míg tavaly ilyenkor a Való Világ 3 és a valóságshow-ban szereplő Pandora vezették a keresőszó-listát, most a Megasztár került a figyelem középpontjába, a tehetségkutató műsor a 20. helyen végzett .

Egyetlen filmnek sikerült bekerülnie az első harminc keresőszó közé: a Kertész Imre regényét feldolgozó Sorstalanság a 27. lett.

A februári ünnepek közül az elmúlt évhez hasonlóan a farsang volt keresettebb, ehhez kapcsolódott a rengeteg jelmezzel kapcsolatos kifejezés is. A legnépszerűbb közülük az ufó-jelmez volt. Míg a farsangra egész februárban sok keresés érkezik, a Valentin-napra csak az ünnep előtti héten voltak kíváncsiak az internetezők.

Érthető, hogy az adóbevallások közelgő leadási határideje miatt az APEH is előkelő helyen végzett. A lovak 30. helye is dicséretes, hiszen egy évvel ezelőtt még az első 100 legtöbbet beírt szó közé sem került be.