Új funkciókat kap a Windows XP

Vágólapra másolva!
A Microsoft francia leányvállalatának bejelentése szerint a társaság új operációs rendszere, a Vista megjelenése után nem sokkal jelenik majd meg a Windows XP harmadik javítócsomagja.
Vágólapra másolva!

Bernard Ourghanlian, a szoftvercég francia leányvállalatának egyik vezetője elmondta, hogy a Windows XP-hez a cég jövőre ki fog adni egy harmadik javítócsomagot.

Bár a szoftveróriás nem közölt részleteket a Service Pack 3-ról, azt megerősítette, hogy a javítócsomag a következő Windows-változat, a Vista megjelenését követően nem sokkal lesz majd elérhető. Az új Windows a Microsoft korábbi bejelentése szerint jövő december elején fog debütálni.

A Windows XP-hez legutóbbi javítócsomagja, a Service Pack 2 tavaly szeptemberben jelent meg: a javításgyűjtemény szintén jelentős változtatásokat eszközölt az operációs rendszerben, többek közt extra biztonsági funkciókkal vértezte fel azt. A Microsoft France képviselője azt is elmondta, hogy az XP-hez kiadásra kerülő Service Pack 3 több olyan funkciót is tartalmaz majd, amely a Windows Vistában fog debütálni.