Rekord a [vizsla24]-en - az érettségi lenyomta a szexet

Vágólapra másolva!
Minden eddigi rekordot megdöntöttek az érettségivel kapcsolatos internetes keresések. Míg hétfőn az érettségi szó megelőzte a listavezető szexet, addig a vizsgák másnapján, kedden már három érettségivel kapcsolatos kifejezés állt az élen.
Vágólapra másolva!
Hatalmas az internetes érdeklődés a vizsgák második napján az érettségi iránt: kedden az érettségi tételek, az érettségi és a történelem érettségi vezette a keresőszavak összesített listáját. Az érettségi tételeket majdnem háromszor annyian gépelték be a keresőbe, mint az egyébként listavezető szex-et. Az első ötven legtöbbet beírt szó listájába tizenöt érettségivel kapcsolatos kifejezés került, azaz szinte minden harmadik keresés a vizsgákra vonatkozott.
Érettségi tételek és megoldások/techbazis/internet/20050511erettsegi.htmlAki kedden nézegette a Most keresik a többiek-et, azaz egy adott pillanatban a [vizsla24]-be írt utolsó tíz keresést, az tapasztalhatta, hogy valóban minden harmadik-negyedik keresés az érettségivel, a tételekkel kapcsolatos.

A legnépszerűbb érettségis keresések a következők voltak (viszonyításképp megadunk pár egyéb, a toplistában található keresést is):

1. érettségi tételek
2. érettségi
3. történelem érettségi
4. szex
8. térkép
9. érettségi 2005
10. történelem érettségi
11. történelem tételek
12. történelem érettségi tételek
15. 50 cent
16. érettségi tételek 2005
20. töri érettségi
22. erotika
24. Bálint Antónia
27. matematika érettségi
31. tételek
35. képeslap
36. érettségi tétel
39. történelem
44. Pandora
47. töri tételek
50. irodalom tételek

A történelem érettségi előtti napon több mint kétszer annyi keresés érkezett a puska valamint az Oktatási Minisztérium kifejezésre, mint hétfőn, az első napon. A történelem érettségiről szóló hírek iránti érdeklődést mutatja, hogy nemcsak az érettségire, hanem a minisztériumra és vezetőjére leadott keresések száma is megnövekedett: Magyar Bálint nevét ötször annyian írták be a keresőbe kedden, mint hétfőn.