Megszűnt a Magyar PC Magazin

Vágólapra másolva!
Megszűnt a 75 ezres olvasótáborral rendelkező számítástechnikai lap, a Magyar PC Magazin. A folyóirat előfizetői választhatnak az IDG két kiadványa közül: vagy a PC World magazint vagy Számítástechnika hetilapot kaphatják a jövőben
Vágólapra másolva!
Magyar PC Magazinhttp://www.pcmagazin.hu/

A több mint két évvel ezelőtt debütált kiadvány tartalmi értékeit teljes egészében a PC World szerkesztősége veszi át, munkájába bevonva a szünetelő magazin legjobb szerzőit, munkatársait is. A két lap közti együttműködést a kiadványban is jelzik. A Magyar PC Magazin előfizetői - mintegy 3 500 olvasó - áprilistól átválthatják előfizetésüket PC World magazinra vagy Számítástechnika hetilapra. A lehetőséget igénybe nem vevő előfizetők kártalanítását a Magyar PC Magazin előfizetéseit kezelő cég, az IPMA-Service Kft. végzi.

A Magyar PC Magazin a Vogel Burda érdekeltségébe tartozó Chip Magazin mintájára jött létre 2002 nyarán. A lap létrehozói jórészt a Chip-től akkoriban kollektíven távozó szerkesztőségből kerültek ki. A Vogeltől távozó csapat vezetője Ivanov Péter volt.

A PC Worldöt 2004 utolsó negyedévében 22 873 példányban értékesítették, a lap olvasótábora pedig megközelítette a 140 ezret.