Virtuális légitársaságok az Airliner Pilotban

Vágólapra másolva!
Először csak egy kisebb gép másodpilótájaként kezdjük pályafutásunkat a Flight Simulator 2004/2002-hez készített Airliner Pilotban, majd fokozatosan haladva egyre nagyobb gépeket irányíthatunk. A Just Fligh által fejlesztett kiegészítő előreláthatólag áprilisban jut el a szimulátorok kedvelőihez.
Vágólapra másolva!

Aki nem mozog otthonosan a repülőgépes szimulátorok világában, annak talán meglepő lehet, hogy nem a vadászgépeket felvonultató lövöldözős játékok viszik a prímet a kategóriában, hanem azok a játékok, melyekben polgári repülőgépeket vezethetünk.

A játékosok az interneten keresztül már saját légitársaságokat is létrehoztak, ahol maguk osztják be, hogy melyik pilóta mikor és hova repül egy adott géppel. A Just Flight, a Flight Simulator 2004/2002 fejlesztője az ilyen virtuális légitársaságok megtervezéséhez szeretne segítséget nyújtani az Airliner Pilot című, idén áprilisra ígért kiegészítőben, melyben egy fiatal pilóta karrierjét egyengethetjük a kezdetektől egészen a hatalmas utasszállítókig. Eleinte csak egy kisebb gépen szolgálhatunk, és ott is csak másodpilótaként, de ha pontosan hajtjuk végre a ránk ruházott feladatokat, akkor hamarosan előléptetésre számíthatunk.
Amint az előléptetés megtörtént, máris több repülőgép között válogathatunk, és immár a pilóta székébe is beülhetünk.