Kiegészítő készül a Soldnerhez

Vágólapra másolva!
Soldner: Marine Corps címen készül a Soldner: Secret Wars hivatalos kiegészítője. Az elsőként Németországban megjelenő program a tengeri ütközetek élményével egészíti ki a JoWood Productions programjának lehetőségeit.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben egy igen tömör hír jelent meg a Soldner: Secret Wars című harmadik személyű akciójáték hivatalos oldalán, méghozzá német nyelven. Ennek megfelelően a program fejlesztője, a Wings Simulations egy kiegészítő összehozásán fáradozik, mely a Soldner: Marine Corps címmel kerül majd forgalomba.

Az oldal február huszonötödikét jelöli meg megjelenési dátumként, de mint kiderül, ez csak a németországi megjelenésre vonatkozik, míg Európa többi részén és Észak-Amerikában még várniuk kell a játékosoknak a Marine Corpsra. Az oldalra felkerült új információk meglehetősen szűkszavúan szólnak magáról az alkotásról is, és gyakorlatilag csak annyit árulnak el, hogy a kiegészítő feltelepítése után katonatársainkkal már tengeri ütközetek részesei is lehetünk.
Remélhetőleg mihamarabb több részlet is nyilvánosságra kerül a Soldner: Marine Corpsszal kapcsolatban.

A játék weboldalát egyébként is érdemes meglátogatni, mert elképesztő mennyiségű információ található rajta a játékkal kapcsolatban. A fegyverek és egyenruhák, harci eszközök, kiegészítők nagy száma fogadja azokat, akik szeretik, ha egyéniek a csapataik. Ezenkívül elég szép mennyiségű letölthető anyag is várja a stratégákat.