Új márkanevet kapnak az új Sony-játékok

Vágólapra másolva!
A Station Publishing név alatt jelennek meg a továbbiakban a Sony Online Entertainment Inc. PC-re, valamint konzolokra kiadott játékai. Az első két, a névváltoztatásban érintett játék az Asheron's Call Throne of Destiny című addonja, valamint második része.
Vágólapra másolva!
Az új kiadói oldalhttp://stationpublishing.station.sony.com/

Ahogy egyre több kiadó tűnik el a játékiparból, úgy válik egyre inkább meglepővé, ha egy játék dobozán egy eddig nem ismert cég nevével és logójával találkozhatunk.
Az idei évben bizonyosan láthatunk új emblémákat, méghozzá olyan játékok dobozain, mely programokat számos játékos már régen várt.

Az első két ilyen program az Asheron's Call: Throne of Destiny, valamint az Asheron's Call 2: Legions. E két, a Turbine Entertainment munkáját dicsérő programról eddig úgy tudtuk, hogy a Sony Online adja ki őket, ami igaz is, csakhogy nem a megszokott SOE név alatt.

Az elsősorban az EverQuest megjelentetéséről ismert kiadó a vezetőség döntésének megfelelően a továbbiakban a Station Publishing embléma alatt hozza kereskedelmi forgalomba a PC-re, valamint a konzolokra készült játékait. A két fentebb említett Asheron's Call játék megjelenése az idei év első felében várható.