Vágólapra másolva!
Egy érdekes ötlettel álltak elő az Electronic Arts képviselői: egy olyan valóságshow jellegű tv-s programban gondolkodnak, ami népszerű számítógépes programjuk, a Sims mintájára készülne. Konkrétumok egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

Bizonyos híresztelések szerint, a Electronic Artsnál egy újabb korszakalkotó ötleten törik a fejüket a kreatív szakemberek. Ezt egy ekkora cégtől természesen el is várhatjuk.
A marketing szakemberek most azt találták ki, hogy egy televíziós műsorsorozatot készítenek, pontosabban készíttetnek egy tv-s csatornával, mely műsorsorozat a Sims ötletére építene.
A leginkább a valóságshow kategóriába sorolható műsorban egy család lenne a főszereplő, mely tagjai azonban azt tennék, amit a nézők telefonon, e-mailben, vagy valamilyen más módon mondanak nekik. Az eddig virtuális világban játszódó, valódi világ most mintegy varázsütésre életre kelhet a Sims rajongók legnagyobb örömére.

Egyelőre semmilyen konkrétumról nincs hír ezzel az ötlettel kapcsolatban, de a Sims és a Sims 2 népszerűségét figyelembe véve bizonyosan lesz valami az elgondolásból.
Már csak azért is nagy üzlet lenne ez mind az EA-nek, mind a kiválasztott tv-nek, mivel a hasonló show-k nézőinek zöme hölgy, és a Sims játékosoknak is több mint a fele nő. Ez azért is érdekes, mert más játék kategóriákban egyáltalán nem ilyen magas a részarányuk.