Újabb kiegészítő és ingyenes demó a Star Chamberhez

Vágólapra másolva!
Az elmúlt szombaton elérhetővé vált a játékosok számára a Star Chamber című online gyűjtögetős kártyajáték második kiegészítője, a Rebellions. A kiegészítővel az eredeti program új játékmechanizmusokkal, és nem utolsósorban száz, eddig nem látott kártyával bővült.
Vágólapra másolva!

Csattanós választ adott a Nayantara Studios LLC azoknak a kétkedőknek, akik azt jósolták, hogy nem arat majd nagy sikert a Star Chamber, a fejlesztőcsoport interneten keresztül játszható gyűjtögetős kártyajátéka. Nos, a program nemcsak a játékosok tetszését nyerte el, hanem még be is választották az idei Independent Games Festival Competition döntősei közé! A nagy sikerre való tekintettel az elmúlt hét végén immár a második kiegészítő vált elérhetővé Rebellinos címmel, melyben száz új kártyával, új mechanizmusokkal, térképekkel, valamint pakli-statisztikákkal találkozhatnak a program kedvelői.
Az akár offline módban is játszható Star Chamberben a játékosok a minden bolygót magában foglaló Galaktikus Köztársaság egyik tagjaként próbálnak meg minél nagyobb hatalomra szert tenni, melyhez természetesen a kártyapartik megnyerésén keresztül vezet az út.

Aki pedig kedvet kapott egy kis galaktikus játékhoz, a játék demóját ingyenesen letöltheti a Star Chamber honlapjáról.