Győzött a Warcraft - nem lesz Wish

Vágólapra másolva!
Dőbbenetes hír az online játékosoknak, hogy az egyik sikeresnek ígérkező internetes szerepjáték - a Wish - sem készül, mivel a készítők nem látták értelmét a játék további fejlesztésének. A játékot készítő Mutable Realms vezetősége alaposan elemezte a 2.0-s bétaváltozat bevetése utáni visszajelzéseket, majd vasárnap egy körlevélben tájékoztatta a tesztelésben résztvevőket és az érdeklődőket, a döntésükről.
Vágólapra másolva!
A Wish oldalahttp://www.mutablerealms.com

Szomorú hírlevelet kaptak azok a játékosok, akik feliratkoztak e körlevélre, vagy részt vettek a Wish című MMORPG bétatesztelésében. A levélben azt olvashatták, hogy miután a Mutable Realms alaposan áttanulmányozta a legutóbbi teszt eredményeit, valamint a visszajelzéseket, úgy határoztak, hogy nem folytatják a játék írását. Hogy egészen pontosan mi volt olyan tragikus az elemzett adatok között, az egyelőre nem derült ki, mindenesetre a levél kibocsátása után néhány órával a béta fórumok, valamint az addig remekül működő szerverek elérhetetlenné váltak, megfelelően a Mutable közleményének. Az elmúlt időszakban nem a Wish az első MMORPG, amely erre a sorsra jutott. Még olyan nagy cégek, mint a Microsoft is abba hagyta az egyik ilyen projectjét, mert nem érezte elég átütőnek ahhoz, hogy betörjön erre az igen zárt piacra.
A Blizzard ezzel szemben ünnepel, mivel mindenidők legnagyobb rekordjait döntögetik a World of Warcrafttal úgy, hogy még az európai boltokban még meg sem jelent.