50 000 euró jutalom az idei EuroCupon

Vágólapra másolva!
Nem kevesebb, mint ötvenezer euró üti a markát azoknak a játékosoknak, akik sikeresen szerepelnek az idei, immár tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő EuroCup játékverseny-sorozaton. A sorozat helyszínei később kerülnek kijelölésre, a döntőre pedig nyáron kerül sor.
Vágólapra másolva!

Nem csak a CPL, hanem a Global Gaming League is igyekszik kitenni magáért, hogy színvonalas versenyeket biztosítson a számítógépes játékok rajongóinak. Ilyen versenyeket tömörít az EuroCup is, ami idén már tizenegyedik alkalommal szólítja hadrendbe a játékosokat. A versenyeket, melyek helyét és időpontját később nevezik meg, a GGL közösen szervezi a ClanBase-commal.
A verseny érdekessége, hogy mintegy ötvenezer euró jutalommal díjazzák a legügyesebb gamereket.
Az évente kétszer megszervezett szérián eddig csak a legkedveltebb játékok - CounterStrike, Medal of Honor, Call of Duty, Unreal Tournament - kaptak helyet, így az idei eseményeken is a legjobb programokra számíthatnak a versenyzők és a nézők. Ha már a nézőket említettük, feltétlen kiemelésre érdemes, hogy nemcsak a helyszíneken, hanem internetes televíziókon és rádiókon keresztül más országokból is nyomon követhetjük majd az izgalmas összecsapásokat.