Fejlesztés alatt a Retribution

Vágólapra másolva!
Az idei év végére ígéri az U-235 Studios a Retribution című first person shooter elkészültét. Az Artificial Studio Reality motorjára épülő programban ismét a kis létszámú csapatok kerülnek előtérbe, mely csapat tagjai ezúttal zsoldosként állíthatják fegyvereiket a jól fizető ügyfél szolgálatába.
Vágólapra másolva!
A játék hivatalos oldalahttp://deadlyretribution.com/

Az U-235 Studios akcióprogramjában, a Retributionben kivételesen nem feltétlenül egy jó ügyért való elkötelezettségükben harcolhatnak a játékosok, hanem elegendő fizetségért állnak a megbízóik szolgálatába.
Mivel a játék a valós helyszínekre kalauzol el bennünket, arra azért vigyáztak a fejlesztők, hogy a világ háborgó állapotára való tekintettel mindig valamilyen pozitív célért küzdjünk, legyen az túszok kiszabadítása, vagy terroristák fészkének felszámolása. A program alapvetően a first person shooter kategóriát erősíti, de lehetőségünk adódik harmadik személyű nézetből is átélni az izgalmakat.
A főszerep ezúttal is a mai shooterek már megszokott egységének, a kevés katonából álló, de alaposan kiképzett csapatoknak jut. Az osztagok katonáit vagyonunk függvényében bérelhetjük fel. Ugyanez vonatkozik a játékba került rengeteg fegyverre is, melyeket a hírek szerint különféle eszközökkel még fel is fejleszthetjük. Az U-235 az év végére szeretne elkészülni a Retributionnnel, habár kiadót még találtak munkájukhoz.