Vágólapra másolva!
Várhatóan az idei esztendő őszén vásárolják meg a Star Wars univerzum és a valós idejű stratégiai játékok rajongói a Petroglyph Games eddig hatalmas titkolózással övezett programját, a Star Wars: An Empire at Wart, melyben egyaránt harcolhatunk az űrben, és bolygók felszínén a hatalomért.
Vágólapra másolva!

Eddig nagy titkolozás mellett készült a Petroglyph Games Star Wars témájú valós idejű stratégiai játéka, de mivel már nincs olyan messze a program megjelenés, kénytelenek voltak bizonyos információmorzsákat csöpögtetni a sajtónak. Először is a készülő játékot idén ősszel kereshetjük az üzletekben, méghozzá a Star Wars: An Empire at War címen. Mint az korábban már kitudódott, a valós idejű stratégiai sémát követi majd a játék, de a manapság alapvetőnek számító szerepjátékos elemek sem maradnak ki belőle. Az továbbra is csak találgatások tárgya, hogy tényleg a Command & Conquer motor legújabb változatának egy módosulása dolgozik majd a játék alatt?
A játékról sokat most sem tudunk, de egyes források azt biztosan állítják, hogy háborúzhatunk a filmekből megismert bolygókon, valamint a világűr végtelen messzeségeiben is.