Júliusban bikinibe bújt a Vizsla

2004.08.02. 15:15

Tombol a nyár a Vizslában is, így a július a vakáció jegyében telt - derül ki a webes keresőbe legtöbbet beírt szavak statisztikájából. A legkeresettebbnek a bikini, a Balaton és Horvátország számít.

Nyár, vakáció

Nyári top

bikini
aquapark
nyaralás
élményfürdő
üdülés
strand
kemping
monokini
beach
fürdőruha

 

Pamela Anderson
Vin Diesel
Konta Barbara
Daniel Radcliffe
Halle Berry
Salma Hayek
Emma Watson
Antonio Banderas
Eric Bana
Sandra Bullock

Beindult a nyár a Vizslában is: ennek megfelelően júliusban a nyári pihenéssel, utazással, vakációval kapcsolatos beírások uralták a keresőszavak toplistáját.

Nem meglepő az eredmény, mely alapján abszolút csúcson a bikini, az viszont érdekes, hogy az elmúlt hónapban ezt a szót kétszer annyian gépeltek be, mint tavaly júliusban. Az idei nyár nem a szemérmeseké: a monokini szóra leadott keresések száma ötszöröse (!) a tavalyinak. Hogy érzékelhetőbb legyen a legnépszerűbb kifejezésekre leadott keresések volumene, a nyár szavai mellé olyan sztárok neveit írtuk, akikre közel annyi keresés érkezett, mint a nyári top szavaira.


Utazás

Top utazás 2004. 07.

térkép
időjárás
utazás
menetrend
utazási irodák
útvonaltervező
fapados
last minute
szállás
repülőjegy

Top utazás 2003. 07.

térkép
időjárás
utazási iroda
utazás
last minute
menetrend
útvonaltervező
szállás
üdülési csekk
repülőjegy
Az utazással kapcsolatos keresések arany- és ezüstérmese a teljes keresési lista első tíz helyezettje között is szerepel.

A "térkép" és az "időjárás" mit sem vesztett népszerűségéből, míg az "üdülési csekk" háttérbe szorult. Helyette a fapados járatok felé irányult a figyelem: a "fapados" iránti érdeklődés idén júliusban jóval több mint kétszerese volt a tavalyinak.

Érdekesség, hogy a "last minute" utakra irányuló keresések a hónap végén jöttek lendületbe.
Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK