Hőség: új fotópályázat a DigiFotón

A tomboló kánikula közepette augusztus 7-én éjfélig Hőség címet viselő fotópályázatunkra várjuk amatőrfotós olvasóink legjobb képeit. A legjobb kép beküldőjét 24 liter hideg sörrel díjazzuk!

A vízparton című fotópályázatunk után újabb témában várjuk olvasóink digitális fényképeit. Július 23-tól augusztus 7-én éjfélig Hőség témakörben küldhetik el a DigiFotó rovat e-mail címére legjobb pályáztatni kívánt felvételeiket vállalkozó kedvű olvasóink. A téma tekintetében nem határozunk meg szoros határokat, a lényeg: a megmérettetésre szánt kép érzékeltesse a nyár tikkasztó melegét.

A beérkezett fotókat ezúttal Fábián Évi, az [origo] fotósa, illetve az [origo] Nyár rovatának munkatársai bírálják el. A legjobb kép beküldőjének jutalma két tálca (48 x 0,5 liter) Borsodi sör, míg a második és harmadik helyezett egy-egy tálcányi dobozos sörrel  (24 x 0,5 liter) lesz gazdagabb.

A pályázatra egy nevező legfeljebb két fotót küldhet, melyek felbontása legalább 800x600 pixel kell legyen. A képeket JPEG formátumban várjuk, melynek tartalmaznia kell az adott fotó elkészítésének paramétereit rögzítő EXIF információkat (a manapság kapható kamerák gyakorlatilag mindegyike automatikusan elhelyezi ezeket a képfájlokban). Kérjük olvasóinkat, hogy csak olyan képeket küldjenek a pályázatra, amelyeken nem végeztek módosításokat - leszámítva a képfájlok utólagos átméretezését. A megmérettetésen az Axelero Internet Rt. munkatársai nem vehetnek részt!