3D-játékok az új Samsung mobilon

A dél-koreai gyártó pénteken mutatta be új mobiltelefonját, amely már háromdimenziós megjelenítést használó játékok futtatására is képes.

Forrás: [origo]A széthajtható kivitelben készülő, SCH-V450-es típusjelzésű, ázsiai piacra szánt mobil CDMA2000 szabványt használó mobilhálózatokon működőképes.  A Samsung játékgépként is használható mobilja a Nokia korábban bemutatott N-Gage-étől eltérően hagyományos mobilkészülékre hasonlít.

A V450-est 176x220 pixel felbontású belső, valamint egy kisebb felbontású külső kijelzővel szerelték fel, memóriája pedig Memory Stick Duo kártyákkal bővíthető, amelyből egy 32 megabájtos változatot mellékelnek a telefonhoz, így az MP3-lejátszóként is használható. Az új Samsung mobilban ezen kívül egy 0,3 megapixeles digitális fényképezőgépet is beépítettek. A vállalat tájékoztatása szerint az új mobil 500 dollár körüli áron lesz kapható, ám a külföldi piacokon nem tervezik bevezetését. A Samsung ugyanakkor közölte, hogy az év második felében az európai piacon is megjelenik olyan mobilokkal, amelyek szintén képesek lesznek háromdimenziós játékok futtatására is. Ezek egyike lesz az SGH-P730-as modell, amelybe már 1 megapixeles digitális fényképezőt építenek be.

KAPCSOLÓDÓ CIKK