Tornádót vészelt át a WoW béta adatközpont

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi teszten esett keresztül a leendő sikerjáték, a World of Warcraft amerikai béta központja. A mostanság Amerikában igen gyakori tornádók egyike tette próbára az AT&T ashburni géptermeit.
Vágólapra másolva!

Az AT&T Internet Data Centert (IDC) Ashburnben megrongálta a tornádó. Mindazonáltal, hogy a létesítmény megrongálódott, az összes AT&T Web Hosting szolgáltatás üzemben maradt, és hosszabb kapcsolatvesztés nélkül átvészelte a pusztító szélvihart. Az cég hivatalos közleménye szerint az AT&T ellenőrző rendszerei mind a helyükön vannak, és a központ a teljes funkcionalitásban üzemel. Kárfelmérők együtt dolgoznak az AT&T munkatársaival, hogy az adatbiztonságot megfelelő szinten tartsák.

A Blizzard WoW hivatalos oldala szerint az épületbe víz szivárgott ezért, oda küldték a speciális hálózattal foglalkozó munkatársaikat, akik legalább 48 órán keresztül fogják vizsgálni a helyzetet. A jelenleg folyó World of Warcraft bétateszt mellett a StarWars online egy része is kisebb kiesésekkel és valószínűleg jelentősebb adatvesztés nélkül átvészelte a keleti parti katasztrófát.