Wi-Fi internet a Sportarénában

Vágólapra másolva!
A Vodafone a Budapest Arénával közösen december 21-től kereskedelmi üzemben is beindította a sportcsarnokban kiépített, vezeték nélküli hálózaton (WLAN) nyújtott internet-elérési szolgáltatását.
Vágólapra másolva!

A Sportarénában kiépített vezeték nélküli internet-hozzáférési ponton (hot spot) keresztül a Wi-Fi szabványt támogató, hordozható számítógépekkel rendelkező látogatók a világhálóra kapcsolódhatnak.

A Vodafone hotspotjának használatért a csatlakozást követően, webböngészőn keresztül lehet fizetni, a rendszer az eléréshez szükséges jelszót sms-ben küldi ki a felhasználónak. A vezeték nélküli internet-elérést fél, kettő és huszonnégy órára szóló csomagokban lehet megvásárolni, amelyek 1000, 2500 és 3500 forintba kerülnek. Hasonló szolgáltatást korábban a T-Mobile és a Matáv is útjára indított, ez utóbbi két társaság hot spotjai többek közt a Ferihegyi Repülőtéren, hotelekben, éttermekben működnek. Ingyenes netelérést biztosító hotspotokat telepített továbbá budapesti szórakozóhelyekre a HuWiCo nevű nonprofit szervezet, amelynek célja a Wi-Fi technológia népszerűsítése