12-féle memóriát kezel az új kártyaolvasó

Vágólapra másolva!
A Magyarországon nem igazán ismert Addonics Technologies bemutatta új memóriakártya-olvasóját, amely 12-féle formátumot támogat, emellett megjelenése is dekoratív.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Mini DigiDrive II névre keresztelt kártyaolvasó a cég korábbi, hasonló nevű készülékének továbbfejlesztett, kissé átgyúrt változata. A DigiDrive II-n 5 kártyanyílás található, melyek természetesen több különböző - összesen 12-féle - kártyatípust szolgálnak ki. A tenyérméretű író/olvasó eszköz USB 2.0 csatlakozóval van ellátva, ami biztosítja a gyors adatátvitelt a számítógép és az aktuális médium között.

Az eszköz érdekessége, hogy egyszerre több memóriakártyát is képes kezelni, így a belé helyezett flashkártyák egyikéről a felhasználó gond nélkül átmásolhat egy másikra adatokat. A Mini DigiDrive II az alábbi memóriakártyákat kezeli: CompactFlash (Type I, Type II), Smart Media, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Micro Drive, Multimedia Card (MMC), Secure Digital Card (SD), Mini Secure Digital Card, XD card.