Letölthető a Battleship Chess új verziója

Vágólapra másolva!
Az Ape Zone Games letölthetővé tette honlapján keresztül a Battleship Chess című tengeri csatákat szimuláló stratégiai program legújabb változatát. Az új verzió legjelentősebb újdonsága, hogy egyszerre akár több hajóval is tüzet nyithatunk ellenségeinkre.
Vágólapra másolva!

Számos újdonsággal a fedélzetén futott ki az Ape Zone Games kikötőjéből a Battleship Chess legújabb változata. Az újdonságok közül első helyre kívánkozik, hogy immár nem csak egy hajóval lőhetjük az ellenfelet egy időben, hanem akár több vízi járművel is tüzelhetünk párhuzamosan. Ezentúl azt is meghatározhatjuk, hogy a flottánkban egy erős hajó kapjon helyet több kisebb mellett, vagy minden "posztra" ugyanolyan erősségű járművet helyezünk. A 2.0-ás változatban minden egyes tábla, ahol a harcok folynak 3D-s, és mivel véletlenszerűen jelennek meg az egyes objektumok rajtuk, sosem találkozhatunk ugyanazon játéktérrel. Korábban csak olyan "power-upok" fértek el az egyes táblákon, melyek ideiglenes előnyöket biztosítottak, most viszont állandó hatásokat jelentő mezőkre is ráléphetünk.
A játék a érdekességét a karrier mód biztosítja, amely folyamán a hajóink kapitányai fejlődhetnek is.

A Battlesip chess ugyan egyszerűbb, mint a mostanában megszokott csillogó 3D csodák, de az ötletessége miatt mégis igen szórakoztató időtöltést biztosíthat a stratégia iránt érdeklődők számára.
A fejlesztők oldalán még találhatunk egy űr-stratégia/szimulátor játékot is, amely első ránézésre nagyon hasonlít a klasszikusnak mondható Master of Universe-re.