Tavaszra várhatjuk a Rainbow Six negyedik epizódját

Vágólapra másolva!
A 2005-ös év tavaszán szeretné forgalomba bocsátani a UbiSoft a Rainbow Six sorozat negyedik epizódját PC-re, valamint az elterjedtebb konzolokra. A Red Storm és a Ubi montreali stúdiójának közös munkájában ezúttal is a terrorizmus ellen vehetjük fel a küzdelmet.
Vágólapra másolva!

A nagyhatalmak számos fegyvert fejlesztettek ki, melyekkel a legtöbb ellenségüket legyűrhetik, ám akad egy újonnan felbukkant ellen, melynek ellenszerét egyelőre nem találták meg. Az az ellenség mi is lehetne más, mint az egyre nagyobb fenyegetést jelentő terrorizmus, amivel a Tom Clancy regényeire épülő Rainbow Six sorozatban is találkozhattunk.

A széria eddig három epizódot ért meg, de már nagyban dolgozik a kiadó UbiSoft Montrealban székelő fejlesztőcsoportja, valamint a Red Storm Entertainment a negyedik Rainbow Six játékon, ami mind PC-re, mind PlayStation 2-re és Xboxra is jövő tavasszal jelenhet meg. A programban ezúttal a terrorizmus egyik új keletű, ámde végtelen veszélyes formája bukkan fel, melyben a terroristák a biológiai fegyverekkel próbálják elérni céljaikat. A játékos egy jól képzett csapat élén vetheti magát a küzdelembe akár egy-, akár többjátékos módban.