Rekordszámú látogató az [origo]-n

Vágólapra másolva!
Hétfőn minden korábbi látogatottsági rekordját megdöntötte az [origo]. A hét első napján a szokásosnál többen interneteztek itthon, s a kicsivel több mint 1 millió felhasználó közül  567 ezer egyedi látogató portálunkat kereste fel.
Vágólapra másolva!

November 8-án csúcsszámú internetezőt vonzottak magukhoz az [origo] oldalai. A hazai webhelyek látogatottságát mérő WebAudit adatai szerint a magyar internetes tartalmakra az esős hétfőn minden korábbinál többen, 1,04 millióan voltak kíváncsiak, ebből a legtöbb, 567 824 felhasználó az [origo]-t kereste fel. A félmilliós lélektani látogatottsági határt a portál március 29-án érte el, ekkor 499 708-an voltak kíváncsiak az [origo] tartalmaira. A WebAudit által monitorozott magyar webhelyek látogatói a hétfői nap során az [origo]-t felkereső internetezők 1,4 millió látogatás (session) során több mint 14,4 millió oldalletöltést (page impression) generáltak.

Mondja el a véleményét a Techbázisról! Szereti az írásainkat?http://www.equest.hu/ValaszFogad.servlet?azonosito=126462241&userid=1234&userparams=005_03_1_12_2_1_05_04

A látogatottsági rekord kapcsán Varga Károly, a WebAudit projektmenedzsere az [origo]-nak elmondta, a folyamatos ADSL-akcióknak köszönhetően idén ősszel minden korábbinál intenzívebb növekedést tapasztaltak a hazai weboldalak forgalmában. A WebAudit rendszerben résztvevő hazai weboldalak együttes látogatószáma éppen egy éve lépte át a napi 800 ezres határt, idén szeptember elején meghaladta a 900 ezret, október 13-án pedig már egymilliónál is több látogatót regisztráltak. A projektmenedzser szerint a WebAudit hétfőn regisztrált látogatási rekordja azt jelzi, hogy a növekedés továbbra is dinamikus, a barátságtalan időjárású őszi-téli napok várhatóan újabb látogatottsági rekordokat hoznak majd magukkal.