Halo után élőholtak Alex Seropian műhelyében

Vágólapra másolva!
A Halo megírása után most először kerültek napvilágra a Wideload Games készülő munkájáról, a Rebel Without a Pulse című akciójátékról. A Stubbs nevű zombi kalandjait bemutató, a Halo motorjára épülő programot az Aspyr jelenteti meg jövő nyáron PC-re, Xboxra, valamint Macre is.
Vágólapra másolva!

Ha Alex Seropian nevét halljuk, akkor legtöbbünknek bizonyára a Halo jut eszébe, ami nem is csoda, mivel a játékot a Seropian által alapított Bungie hozta össze, és a cégalapító maga is komoly részt vállalt az elsősorban Xboxon sikeres akciójáték elkészítésében. Seropian azóta alapított egy másik fejlesztőgárdát, a Wideload Gamest is, amiről csak annyit tudtunk egészen mostanáig, hogy egy akciójátékon dolgoznak. A köd a napokban azonban felszállt, és a játék kiadására felkért Aspyr Media bővebb információkat is közzétett a jövő nyárra ígért programmal kapcsolatban.

A leglényegesebb egyértelműen a játék címe - a program Rebel Without Pulse címen kerül majd forgalomba, a játéknak pedig egy igazi pulzus nélküli hős, a Stubbs nevű zombi lesz a "főhőse". A Halo motorra épülő akciójátékban Stubbs barátunk egy ultramodern városban próbálja biztosítani megélhetését, az ehhez szükséges zsákmányt pedig vagy saját két kezével, vagy az ellenfelektől elvett fegyverekkel ejtheti el. A program megjelenik Xboxra, PC-re, valamint az Aspyr hagyományaihoz méltóan Macintoshra is.