Átalánydíjas internet a T-Mobile-nál is

Vágólapra másolva!
December 1-jétől a T-Mobile is átalánydíjas mobilinternet-szolgáltatást indít, s a főváros 90 százalékán elérhetővé teszi a GPRS-nél gyorsabb letöltést biztosító EDGE-adatátvitelt.
Vágólapra másolva!

A társaság új, általánydíjas mobilinternet-csomag keretében a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek havonta 300 megabájt adatot forgalmazhatnak fix díj ellenében. A limit túllépése esetén 10 kilobájtonként felszámított forgalmi díj ellenében folytathatják a netezést az ügyfelek. A T-Mobile tájékoztatása szerint a jelenleg kínált - 50 megabájt ingyenes adatforgalmat tartalmazó - internetcsomaghoz kiegészítőként is elérhetővé teszik a GPRS 300 névre hallgató szolgáltatást, így az arra előfizetők is 300 megabájt adatot forgalmazhatnak mobilkészülékükről egy hónapban - ez nagyjából 60 órányi internetezésre elegendő. A hazai szolgáltatók közül korábban a Vodafone és a Pannon GSM kínált általánydíjért igénybe vehető mobilinternet-szolgáltatásokat (igaz, az utóbbi cégét csak éjszaka lehet használni).

A vállalat közleménye szerint decemberre Budapest területének 90 százalékán - a GPRS-szel azonos tarifáért - hozzáférthetővé teszi a megfelelő mobiltelefonokról használható EDGE mobilinternetes szolgáltatást is. Ezze nagyjából egy ISDN-kapcsolatéval azonos, 100 kilobites másodpercenkénti letöltési és 50 kilobites feltöltési sebességet lehet elérni.