Need For Speed Underground2 - Demo és sztárbuli

Vágólapra másolva!
Rengetegen várták az Electronic Arts legendás autóversenyes programjának demóját. A neves kiadó nemcsak hogy nem késlekedett a bemutató verzióval, hanem mindenféle rendezvényeket szervezett a megjelenésére. Hétfőn Los Angelesben óriási parti keretében indították útjára a csillogó programot.  
Vágólapra másolva!

Los Angelesben kitört a Need For Speed láz. Sajnos helyi tudósítót nem tudtunk biztosítani a fontos eseményre, de az amerikai játékosok már részt vehettek a Need For Speed Underground 2 első buliján.
A kiadó úgy döntött, hogy életérzéssé varázsolja az autószimulátorok ezen speciális területét, és ehhez bizony fényre és csillogásra van szükség. Az angyalok városa adott helyet annak a rendezvénynek, ahol a játékosok mellett a forgalmazók és a fejlesztők is kibulizhatták magukat. A rendezvényen sztárvendégként Soop Dogg is jelen volt, aki a játék zenéjének elkészítésében is részt vett.
Természetesen érdemes megnézni a hivatalos oldalt is, ahol mindenféle érdekés apróságról olvashatunk, képeket és videókat nézhetünk.
Nekünk mindebből mindössze pár kép és a csillogó demo jutott, amit természetesen a Szoftverbázisról letölthet bárki mostantól.