Vágólapra másolva!
A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette a WRC 4: The Official Game of the FIA World Rally Championship novemberi bemutatóját. Az Evolution Studios és International Sportsworld Communicators (ISC) együttműködésében fejlesztett program a FIA Rali Világbajnokság egyetlen hivatalos konzoljátékaként mutatkozik.
Vágólapra másolva!

A WRC sorozat legújabb tagjával végigversenyezhetjük a teljes évadot - öt kontinens, 16 helyszín, köztük az új Mexikói és Japán Rali, több mint 100 szakasz (Point to Point, Super Special, Shakedown és Sprint). Az új pályák és új autók - Peugeot 307 WRC, N4 és Super 1600 kategória - mellett a fejlesztők nem feledkeztek meg az online játékopcióról sem.
Az egyszerre 16 játékos által használható Online Mode-ban versenyezhetünk az idő, vagy kihívóink ellen, a Public lobby-ban új ellenfeleket és futamokat szervezhetünk magunknak, míg a Race lobby-ban egy adott versennyel kapcsolatban oszthatjuk meg tapasztalatinkat másokkal. Helyezésünk az utolsó 50 futamon elért eredményünk függvényében változik, ha bekerülünk a 100 legjobb versenyző közé, nevünket akár a világhálón is olvashatjuk.

Offline játszva megtapasztalhatjuk, hogy milyen is lehet profi raliversenyzőnek lenni. A Super 1600 és N4 kategóriákkal együtt 11 különböző szinten csiszolhatjuk képességeinket, dacolva a gyakran zord elemekkel, vagy éppen totálkár közeli állapotban lévő autónkat javítva. Fáradozásaink jutalma a továbbjutás mellett egy új autó, vagy pálya, esetleg cheat lehet.

Az igazán bátrak élethű körülmények között tesztelhetik saját és autójuk képességeit a Subaru Center-ek pályáin. A finn, angol, vagy spanyol tesztpályák bármelyikét választva különböző vezetéstecnikai bravúrokat hajthatunk végre gyakorláskép, vagy értékes pontokért.

Extrák
1-16 személyes online mód
Peugeot 307 WRC
Új Super 1600 és N4 kategóriás autók
16 helyszín, köztük a Mexikói és Japán Rali, valamint az új szardíniai pálya
3 valósághű Subaru tesztpálya
javított textúrák és képihatások