Elkészült a Dark Horizons Linuxos verziója

Vágólapra másolva!
Nemsokára már nemcsak a Windows operációs rendszeren, hanem a Linuxon, és  Macintoshon is belevethetik magukat a játékosok a GarageGames sci-fi multiplayer akcióprogramjába, a Dark Horizons: Lore című játékba.
Vágólapra másolva!

Nagy a hírverés a GarageGames programja, a Dark Horizons: Lore körül. A kiadó nemrég hirdetett meg egy különleges olimpiát a multiplayer akcióprogram játékosai számára, most pedig a Linuxos verzió elkészüléséről adhatunk hírt.
Újdonságról ugyan nincs szó, mivel egy próbaváltozattal már megörvendezette a Linux felhasználókat, valamint a Macintosh-tulajdonosokat a GarageGames, viszont a teljes verzió elkészültét eddig homály fedte. A kiadás különlegessége, hogy ez a program lesz az első az úgynevezett "Persistent Universe" programok közül, mely a Linux operációs rendelkezők számára is elérhető lesz. Ami magát a játékot illeti, 2155-ben járunk, amikor is több, egymással hadakozó szervezet próbálja magához ragadni a hatalmat a jövő sötét romjain. Ennek elérése céljából kibernetikusan irányított harci robotokat vetnek be, melyek egyikét irányítja maga a játékos is.