Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Aurora Watching: hivatalos oldal indult

Vágólapra másolva!
A Metropolis Software megnyitotta készülő, Aurora Watching című, lopakodós akciójátékának hivatalos oldalát. A programban egy sarkvidéki laborban kell megmérkőznünk ellenfeleinkkel.
Vágólapra másolva!

Laboratórium a világ végén, őrült tudósok, mutáns lények, misztikus találmányok - ezen témákat olvasva sokaknak a Frankenstein történetek, vagy Moreau doktor szigete jut eszébe, holott számos film és program épül ezek köré az izgalmat fokozó ötletek köré.

Ezen programok sorát bővíti majd az év vége magasságában a Metropolis Software játéka, az Aurora Watching is, melynek most nyitotta meg hivatalos oldalát a kiadó. A programban egy fiatal kalandort személyesítünk meg, aki ezúttal nem Erdélybe, vagy egy távoli szigetre, hanem a sarkvidékek mögött elterülő hómezőkre vetődik el. E mezők azonban nemcsak jegesmedvéket és pingvineket rejtenek, hanem egy laboratóriumnak is otthont adnak, ami olyan titkokat rejt, melyek jobb lenne, ha örökre a jég alatt maradnának. A képbe még egy elmerült orosz tengeralattjáró is beúszik, főhősünk pedig lépten nyomon harcba keveredik a laboratórium személyzetével és a kísérletek alanyaival.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről