Hat új fényképezőgépet dob piacra a Fujifilm

Vágólapra másolva!
Több fényképezőgép-gyártóhoz hasonlóan a Fujifilm is megkezdte idei fejlesztéseinek bemutatását, így számos új taggal bővül a FinePix termékcsalád. A hat új digitális gép között található alapszintű kompakt és komolyabb képességekkel felvértezett modell is.
Vágólapra másolva!

A július 28-án bejelentett FinePix E sorozatban olyan kompaktok találhatók, melyekben nagy látószögtől induló zoomoptika és nagy méretű LCD kijelző található. A gyártó tervei szerint az új termékvonal a kedvező árak miatt is kedvelt lesz majd.

Az E500 Zoom és E510 Zoom két azonos felépítésű kamera, melyekben csak a CCD lapka felbontása más: előbbivel négy, utóbbival öt megapixeles fényképek készíthetők. A JPEG formátumú felvételek természetesen a saját fejlesztésű xD memóriakártyára menthetők. A háromszoros Fujinon zoomoptika átfogása 28-91 mm (kisfilmes rendszerre átszámítva), legnagyobb fényereje F2,9-5,5. Az LCD kijelző mérete 2 coll. Az új sorozat csúcsgépe az E550 Zoom lesz, ami 6,3 millió képpontos szenzort kapott, és objektíve is más: a négyszeres zoom átfogása 32,5-130 mm (kisfilmes rendszerben), fényereje F2,8-F5,6.

Fujifilm FinePix E550 Zoom