Szélessáv-kereső az Axelerótól

A piacvezető internetszolgáltató honlapján közzétett keresővel megállapítható, hogy egy adott címen az Axelero milyen szélessávú internetszolgáltatást tud nyújtani.

Az Axelero tapasztalatai szerint az elmúlt hónapokban megnövekedett a szélessávú internet-hozzáférések iránti kereslet. Az internetvállalatnál egyre többen érdeklődtek az iránt, hogy vajon a lakóhelyükön vagy telephelyükön elérhető-e az ADSL szolgáltatás, illetve egyéb szélessávú hozzáférés. Ezért az Axelero Internet elindította az első hazai broadband-keresőt, ami mindenekelőtt a lakossági, illetve a kis- és középvállalkozásokat kiszolgáló Axelero szélessávú-hozzáférésekről ad felvilágosítást.

Az új szolgáltatás az Axelero hivatalos honlapjának összes oldaláról elérhető. A szélessáv keresővel az eddigi lehetőségeknél sokkal pontosabban és kényelmesebben állapítható meg, hogy egy adott címen elérhetőek-e az ADSL vagy Kábelnet szolgáltatások. A kereső a távközlési és kábeltévés szolgáltatók által nyújtott (és frissített) adatokon alapul.

A kereső lehetővé teszi azt is, hogy konkrét szolgáltatásra (pl. Axelero ADSL) is rákereshessenek, és ha kiderül, hogy a DSL technológia még nem hozzáférhető azon a címen, akkor azt is azonnal ellenőrzi, hogy vajon helyette létesíthető-e Kábelnet-hozzáférés.

(Az Axelero Rt. az [origo] kiadója - A szerk.)