Magyar szoftver Nokia 7650-hez

Október eleje óta már magyar nyelvű szoftverrel kerül forgalomba a Nokia multimédiás telefonja, a meglévő készülékek magyarítását pedig szervizben lehet elvégeztetni.

A finn gyártó közlése szerint október eleje óta már magyar nyelvű felhasználói felülettel ellátott Nokia 7650-esek kaphatók a hazai boltokban. A Nokia Magyarországon idén augusztusban kezdte meg az integrálit digitális fényképezőgéppel és színes kijelzővel felszerelt, Symbian operációs rendszeren alapuló okostelefonjának árusítását. Mindeddig azonban nem volt elérhető a magyar nyelv a készülék szoftverében, a felhasználók így kénytelen voltak angolul  kommunikálni mobiltelefonjaikkal. A korábban megvásárolt 7650-esek szoftverét a Nokia szakszervizeiben díjmentesen magyar nyelvűre cserélik.

Imfred De Jong, a Nokia Hungary Kft ügyvezető igazgatója megkeresésünkre elmondta, a gyártó minden Magyarországon kereskedelmi forgalomba kerülő kézikészüléke rendelkezik és rendelkezni fog magyar nyelvű kezelőfelülettel. Az eleinte csak angol nyelvű menüvel elérhető Nokia 7650 mobiltelefon esetében csak azért tettek kivételt, mert a vevők oldaláról nagy volt az érdeklődés a készülék iránt.

Fórum:

Nokia 7650. Megérkezett...