Televíziót szolgáltat a T-Online

Vágólapra másolva!
A szélessávú internet és a televízió konvergenciájának jegyében új fejlesztésekről számolt be a T-Online német internetszolgáltató. A vállalat több elektronikai céggel kíván együttműködni a téren.
Vágólapra másolva!

A társaság újabb partnerre talált a T-Online Vision tévécsatorna programjának terjesztéséhez a Samsung elektronikai konszernben - írja az MTI. A dél-koreai vállalattal közösen fejlesztett készülékkel lehetőség nyílik kívánság szerinti televíziós, multimédiás program letöltésére az interneten keresztül (Video on Demand), elektronikus levelezésre, valamint internetes tartalmak böngészésére - mindezt televíziókészüléken. A T-Online a témában az idén még számos együttműködés kialakulására készül. A potenciális partnerekkel a tárgyalások már folyamatban vannak, a cél pedig az internetes kínálatnak a tömegigényekhez történő igazítása.

A T-Online Vision honlapjahttp://www.t-online-vision.tv/

A T-Online hasonló szerződés keretében a Fujitsu-Siemens hardvergyártóval közösen fejlesztett ki egy set-top-box készüléket, az Activy Media Centert, ami szintén az eleddig kizárólag számítógépen elérhető T-Online Vision szolgáltatást helyezi át a lakás nappalijába. A készülékkel a letöltött műsorok digitálisan rögzíthetők is, a prémium kiadásával pedig DVD-kre is égethető az adás.

MTI - [origo]