Tavaszi fotópályázat az [origo]-n

Vágólapra másolva!
Tavaszi ébredés címmel új fotópályázatot indít az [origo] DigiFotó rovata. A megmérettetésre április végéig várjuk a felvételeket, a legjobb fényképek készítőit DVD-kkel és internet-hozzáférésekkel díjazzuk.
Vágólapra másolva!
Küldje el legjobb fotóit!mailto:digifoto@origo.huTesztek, hírek, képek a DigiFotó rovatban/techbazis/digifoto/index.htmlDigitális gépek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/ipar_es_mezogazdasag/ipar,_iparugy/muszeripar,_muszertechnika/optika._foto-_es_filmtechnika/fototechnika/digitalis_fenykepezes/digitalis_fenykepezogepek/

Közel két hónapon át, március 8-tól április 30-ig várjuk e-mail címünkre vállalkozó kedvű olvasóink legjobb fényképeit a DigiFotó rovat legújabb fotópályázatára, amely a Tavaszi ébredés címet viseli. A megmérettetésre bármilyen olyan felvételt be lehet küldeni, ami valamilyen módon összefüggésbe hozható a tavasszal.

A versenyre kizárólag digitális fényképezőgéppel készített fotókat várunk JPEG formátumban. A beküldött állománynak tartalmaznia kell EXIF információkat (a manapság kapható kamerák gyakorlatilag mindegyike automatikusan elhelyezi ezeket a képfájlokban), felbontása pedig legalább 640x480 képpont kell legyen. Egy versenyző a pályázaton maximum két felvétellel indulhat. A beküldött fotók zsűrizését Fábián Évi, az [origo] fotósa végzi majd el, a legjobb pályaműveket pedig elérhetővé tesszük a DigiFotó Galériában is. A nyertes felvételek beküldőit DVD-filmekkel és Axelero Netquick internetcsomagokkal díjazzuk.