Westel: mozijegyvásárlás SMS-ben

Vágólapra másolva!
A Budapest Film és a Westel megállapodása révén a mobilcég ügyfelei hat budapesti mozi vetítéseire vásárolhatnak jegyet SMS-üzeneten keresztül.
Vágólapra másolva!

A két vállalat idén márciusban már bevezetett egy mobiltelefonos mozijegyvásárlási szolgáltatást, ám ez még csak kizárólag WAP-on keresztül volt igénybe vehető. December 4-től a Budapest Film hat fővárosi mozijának (Corvin, Mammut, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) előadásaira már rövid szöveges üzenetben (SMS) is jegyet tudnak vásárolni a Westel ügyfelei.

Az SMS-ben történő jegyvásárláshoz a mozi nevének első két betűjét, a film kódját - ez több műsorújságban is megtalálható-, a vetítést napját, kezdési időpontját, illetve az igényelt jegyek számát kell elküldeni egy megadott mobilszámra, vesszővel elválasztva. A rendszer egy válaszüzenetben összefoglalja a jegyvásárlással kapcsolatos információkat, többek között a díjakat, és a terem adottságait figyelembe véve az elérhető legkedvezőbb helyekre szóló ülőhelyek adatait kínálja fel. Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal megvásárolhatja a mozijegyeket és kényelmesen, közvetlenül az előadás előtt veheti át azokat. A mozijegyek ellenértékét a havidíjas előfizetők meghatározott értékig utólag, havi számlájukkal fizethetik ki, a feltöltőkártyás ügyfelek pedig előzetesen elektronikus úton feltölthető mobilvásárlási egyenlegükből vásárolhatják meg azokat.