Aranylemezen a Western Outlaw

Vágólapra másolva!
Befejeződött a Jarhead Games műhelyében a Western Outlaw című, vadnyugati first person shooter fejlesztése, mely a Groove Games jóvoltából fog hamarosan feltűnni az üzletek polcain.
Vágólapra másolva!
Jarhead Gameshttp://www.jarheadgames.com/First Person Shooterek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/szorakozas,_pihenes,_sport/szorakoztatoipar/jatekok/akciojatekok/First_Person_Shooter/

A vadnyugat nem kifejezetten az a tér-, és időbeli terület, mely gyakran adna otthont a first person shooter kategória képviselőinek. Evvel a hagyománnyal szakít a Western Outlaw, a Jarhead Games által fejlesztett játék, mely a napokban került az aranyosan csillogó korongra. A programban természetesen a rejtélyes idegent alakítjuk, aki egy hatlövetűjével az egész világgal szembeszáll, és természetesen győz. Összesen tíz, több részküldetésre bontott misszióban tehetjük próbára cowboy tehetségünket, melyek alatt a hagyományos hatlövetű mellett többfajta puskát és egyéb fegyvert próbálhatunk ki. Az akciók során nemcsak gyalogosan, hanem valamire való westernhős módjára lóháton is szembeszállhatunk a mindenre elszánt ellenségekkel.