Megújuló levelezési rendszer az Axelerónál

Vágólapra másolva!
Augusztus 18-a és szeptember 11-e között megújul az Axelero Internet lakossági és vállalati e-mail-rendszere. A fejlesztések után első lépésben automatikus vírusszűréshez juthatnak a szolgáltató ügyfelei.
Vágólapra másolva!

Az új levelezőrendszerek a vállalati ügyfelek részére augusztus 28-tól, a lakossági felhasználók számára pedig szeptember 11-től állnak rendelkezésre. Az Axelero ügyfeleinél az új rendszerre történő átállás nem igényli a beállítások módosítását, folyamatosan működni fog a levelezés, a szolgáltatásban számottevő fennakadás nem várható - áll a szolgáltató közleményében. Az új levelezőrendszer használata az átállást követően csak a webmail megjelenésében fog eltérni az eddigitől, amelyet a vállalati felhasználók továbbra is az Axelero Honlapcenteren keresztül, a lakossági felhasználók pedig változatlanul az Axelero Klubbon keresztül érhetnek el.

Az új levelezőrendszer bevezetése lehetőséget teremt arra, hogy az Axelero ügyfeleit az e-mailben érkező vírusok jelentős részétől megvédje. Ennek érdekében az automatikus vírusszűrő rendszer minden beérkező levelet megvizsgál egy folyamatosan frissülő vírusadatbázis alapján. Amennyiben a szoftver vírusosnak találja a levelet, a címzett már a megtisztított levelet kapja meg, a levél pedig tartalmaz egy figyelmeztető szöveget is, hogy az eredeti levél vírussal fertőzött volt. A hatékony vírusszűrés és adatok biztonsága érdekében továbbra is érdemes fenntartani, és folyamatosan frissíteni a felhasználóknak saját vírusszűrő rendszerüket is, amelyet az Axelero rendszere nem vált fel és nem helyettesít - figyelmeztet a szolgáltató.

Az esetlegesen felmerülő problémák miatt az Axelero ügyfélszolgálatához lehet fordulni az 1234-es telefonszámon, vagy e-mailben az [email protected] címen. A vállalat közlése szerint a változtatások legfőbb célja a teljesítmény és a megbízhatóság javítása, valamint egy folyamatosan és egységesen fejleszthető e-mail-rendszer létrehozása.

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt.)