Júniusi fotópályázatunk győztesei

Vágólapra másolva!
Épített környezet címet viselő fotópályázatunkra rengeteg felvétel érkezett. A zsűri által kiválasztott nyertesek DVD-csomagokkal és internet-előfizetésekkel gazdagodtak.
Vágólapra másolva!

Az épített környezet témájú pályázat keretében épületekől, szobrokról, vagy más kültéri, az ember munkája nyomán létrejött alkotásokról készült felvételeket, városképeket várunk a nevezőktől. A beérkezett digitális fotók zsűrizését Mag Ildikó építész és Barakonyi Szabolcs, az [origo] fotósa végezték el.

Gombosi András: Fohász az esőért
I. helyezett

Nyiro Attila: Park Avenue
II. helyezett


Az első helyezést Gombosi András Fohász az esőért (Canon Powershot G3) című felvételének ítélte a zsűri, díjazva a kép egyediségét és ötletességét. Nyereménye egy ConAir és egy A Szajré DVD, illetve egy 25 órás Axelero Netquick internetcsomag. A második legjobb felvétel Nyiro Attila Park Avenue (Olympus C3030Z) című képe lett, melyet egy E.T. DVD-filmmel, illetve egy 25 órás Netquick csomaggal díjazunk.

Harmadik helyezést Buchan Gabriella Szabad az út (Sony DCR-PC101E) című fotója kapta, jutalma egy Lovagregény DVD. A zsűri különdíjat, egy 25 órás Netquick-csomagot ítélt oda Kupecz Richard Petronas-délibáb (Olympus C2000Z) felvételének. A győzteseknek gratulálunk, a nyereményeket postán juttatjuk el számukra, de személyesen is átvehetik azokat az [origo] szerkesztőségében.

Buchan Gabriella: Szabad az út
III. helyezett

Kupecz Richard: Petronas-délibáb
A különdíjas fotó

Júliusban az [origo] Nyár részlegének pályázataiban kéthetente más témában várjuk a pályaműveket a nyar@origo.hu e-mail címre a pályázók nevének és postacímének feltüntetésével, a győztesek nyereménye pedig egy-egy rekesz sör. Az elmúlt hetekben beküldött felvételek közül kiválasztott nyertesek listáját az alábbi linken lehet megtekinteni. Mától három új témakörben várjuk a fotókat az előbb említett e-mail címre: Balaton, Családi kirándulás, A csajom és én