Nagyker áron kínál netelérést a Monortel

Vágólapra másolva!
Szolgáltatási területén április 1-től a Matáv nagykereskedelmi áraival megegyező összegért kínálja 100 órás telefonos internetcsomagját a Monortel.
Vágólapra másolva!

Kedvezményes telefonos díjcsomagot vezet be április 1-jétől a monori központú 29-es körzet 43 településen élő egyéni ügyfelei részére a UPC-csoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság Rt (MTT). A MaxiNet névre hallgató díjcsomag havi bruttó 6562,5 forintért biztosít az egyéni előfizetők számára havi 100 órás internetezéshez szükséges telefonkapcsolatot. Az ár nem tartalmazza az internet-hozzáférés díját, és a 29-es körzethez tartozó településeken élő ügyfelek igénybe vehetik attól függetlenül, hogy az MTT vagy más szolgáltató biztosít számukra internetkapcsolatot.

A Monortel minden esetben többletdíj felszámítása nélkül, maga gondoskodik az internethasználati percdíjak méréséről, számlázásáról és beszedéséről, továbbá a miniszteri rendelet szerinti 13 százalékos díjrészesedést is átadja az internetszolgáltatóknak. A MaxiNet nevű csomag hétköznap 16 órától reggel 7 óráig, ünnepnapokon, illetőleg szombaton és vasárnap pedig egész napra vonatkozóan tartalmazza a telefonhasználat kedvezményes költségét.