Kártyányi fényképezőgép a Logitechtől

Vágólapra másolva!
1,3 megapixeles felbontással és minimális, csak a legfontosabb felszereltséggel rendelkezik a Logitech hitelkártya méretű digitális fényképezőgépe.
Vágólapra másolva!

Mostanság abszolút divatcikké vált az apró digitális fényképezőgép. A Logitech is beállt a sorba, ám több gyártóval ellentétben nem a penna-designt választotta, hanem a hitelkártya kivitelt. A mellékelt ábra működésre kész állapotban mutatja a Pocket Digitalt, összecsukva teljességében hitelkártyányi, csak persze vastagabb. Icuri-picuri objektívje mögött egy 1,3 megapixeles felbontású CCD lapul. A gép 16 megabájt beépített memóriával rendelkezik, a Logitech szerint ez nagyjából 50 darab, 640x480 képpont felbontású fotó készítésére elegendő.

Forrás: ORIGOA gép a PC-vel USB-n keresztül kommunikál, az USB-vel kapcsolatos az az igen tetszetős szolgáltatása is, hogy nincs szüksége elemre, gyárilag beépített lítium-polimer akkumulátorát ugyanis a PC-s kapcsolat idején, az univerzális soros kapun keresztül tölti fel. A hátoldalán parányi kijelzőről olvashatjuk le a legszükségesebb információkat. A Pocket Digital apró és csinos, csak éppen a képminősége hagy kívánnivalókat maga után. Fogalmazzunk úgy, hogy szabadban, verőfényben lehet vele jó minőségű képet készíteni.