Vágólapra másolva!
A Telnetet korábban irányító Nemes Dániel lemondása után új vezérigazgatót nevezett ki az internetszolgáltató vállalat közgyűlése.
Vágólapra másolva!

A Telnet Magyarország Rt. társaság közgyűlése augusztus 15-i hatállyal új elnök-vezérigazgatót nevezett ki. A társaság közleménye szerint az új vezérigazgató, Nemeskéry Géza lett. Az új vezetőtől a tulajdonosok a cég eredményeinek javítását és új üzletpolitika kidolgozását várják.

A vállalat vezérigazgatói tisztségét korábban évekig betöltő Nemes Dániel elmondása szerint távozásának oka, hogy a vállalat jövőjéről a tulajdonosi kör elképzeléseitől abszolút eltérő koncepcióval rendelkezik, így a továbbiakban nem tud a cégnél dolgozni.

A Telnet közleménye szerint a közgyűlés célja, hogy a vállalat megerősítse pozícióit az internetes piacon, alkalmazkodva a megváltozott kihívásokhoz. Az Extra ingyenes tárhelyszolgáltatást és a Stop! portált működtető Telnet Magyarország Rt. fő profilja az internetszolgáltatás, emellett többek közt internetes biztonságtechnikával és hosting-szolgáltatásokkal foglalkozik.