Digitális fotópályázatot hirdet a Panasonic

Vágólapra másolva!
A Panasonic Magyarország kiállítással egybekötött digitális fotópályázatot hirdet amatőr és professzionális fotósok részére.
Vágólapra másolva!

A Panasonic-Lumix 2002 pályázatra három témakörben lehet jelentkezni augusztus 7-étől szeptember 25-éig. A különböző kategóriák nyerteseinek jutalma egy-egy Panasonic Lumix digitális fényképezőgép, a pályázat fővédnöke Görgey Gábor kulturális miniszter.

A pályázaton amatőr és profi kategóriákban egyaránt három témakörből választhatnak a pályázók: utazás és nagyvilág; portré és személyfotók; rermészet és állatvilág. A pályázók egy vagy több témakörben, témakörönként akár több pályamunkát is benyújthatnak. A pályázatok értékeléséről és a díjak odaítéléséről neves fotóművészekből álló zsűri dönt, melynek tagjai: Pólya Zoltán, Keleti Éva, Vinnay Péter és Zsigmond Gábor.

Panasonic-Lumix 2002http://www.panasonic.hu/fotopalyazat

Az amatőr kategória győztesei 3 darab Lumix F7-es, míg a profi kategória győztesei 3 darab. LC5-ös digitális fényképezőgépet nyernek, a közönség díjazottjának pedig egy Lumix LC40-es készülék lesz a jutalma. A részvételhez a pályázat honlapján lehet feltölteni a digitális fényképezőgéppel készített fotókat 2002. szeptember 25-én éjfélig.

A zsűri által kategóriánként és témánként kiválasztott 15-15 legjobb fotó 2002. október 19-20-ig lesz megtekinthető a Millenáris Parkban.