Online kártyafeltöltés a Westelnél

Vágólapra másolva!
A Westel június 11-től lehetővé teszi előre Domino-kártyás ügyfelei számára, hogy az interneten keresztül aktiválják frissen vásárolt feltöltőkártyáikat, vagy tájékozódjanak aktuális számlaegyenlegükről.
Vágólapra másolva!

A Westel Domino kártyák egyenlegének online történő feltöltéséhez továbbra is szükség lesz egy hagyományos feltöltőkártya megvásárlására, de a kártyán lévő azonosítószámot immár nem csak a szolgáltató telefonos központján keresztül lehet megadni, hanem a weben keresztül is. A Domino online névre hallgató szolgáltatás igénybevételéhez az előre fizetett (prepaid) előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek elsőként egy jelszót kell létrehozniuk a Westel hálózatából díjmentesen hívható, 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül.

A Domino Online szolgáltatás keretében az ügyfelek nem csak frissen vásárolt feltöltőkártyájuk aktiválását végezhetik el, hanem tájékozódhatnak díjcsomagjukról, aktuális számlaegyenlegükről, a rendelkezésre állási időszak végéről, továbbá a hívószámlekötési időszak végéről, valamint az utolsó hívás díjáról is információkat szerezhetnek.

Kapcsolódó link:

Domino Online