Az Intel az E3 játékkiállításon

Vágólapra másolva!
Az elektronikus játékipar éves találkozóján, az Electronic Entertainment Expo-n a világ vezető chipgyártója is jelentős erőkkel képviseltette magát.
Vágólapra másolva!

Bepillantást engedve a vezeték nélküli játékok világába, az Intel bemutatott két olyan hordozható Alienware PC-t, amelyeket játékosok terveztek kifejezetten játékosoknak. Az Alienware rendszerek a nemrégiben bemutatott Mobile Intel Pentium 4 Processor-M-re, az Intel notebookokba szánt nagyteljesítményű processzorára épülnek. A vállalat számos kézi gépet és PDA-t is felvonultatott az E3-on - ezek 206 megahertzes StrongARM processzorra épülnek.

Az Intel kiállított néhány "vad" PC-kreálmányt is - ezeket a PC-ket a "PC-átalakítók" vagy "ház-átalakítók" névre hallgató szenvedélyes játékosok készítik (a név onnan származik, hogy jellemzően a PC-k házát alakítják át). A "nehézsúlyú" játékosok között újítóknak számító PC-átalakítók olyan rendszereket építenek, amelyek messze elszakadnak a PC-k hagyományos megjelenésétől. A leggyorsabb Pentium 4 processzorokkal és például fluoreszcens neonfényekkel, vagy éppen vízhűtéssel felszerelt gépeiket aPC-átalakítók fúrják, faragják, vágják, hegesztik és festik hogy olyan számítógépeket hozzanak létre, amelyek egyszerre vizuálisan ingerlők játék közben, mellesleg élenjáró teljesítményt nyújtanak.

Az E3 kiállítás Los Angelesben, május 22-24. között került megrendezésre.

Ajánlat:

Electronic Entertainment Expo