Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Fujitsu Siemens március 9-i sajtótájékoztatóján az új termékek ismertetése mellett az eddigi eredményekről is szó esett.
Vágólapra másolva!

Magyarországon a mai napon került bemutatásra a vállalat első PDA-ja, a Pocket LOOX. A vezeték nélküli kommunikációra felkészített kézikészülék Intel processzorral és a Microsoft Pocket PC 2002 operációs rendszerével érkezik. A rövidesen hazánkban is az üzletekbe kerülő Pocket LOOX Bluetooth csatolóval rendelkezik, ezen kívül GPRS-modullal bővíthető, így akár mobiltelefonként is használható. A termék 65 ezer szín megjelenítésére képes 240*320 pixeles érintőképernyővel, 32 MB ROM-mal és 64 MB RAM-mal rendelkezik.

A sajtó képviselői szintén a tájékoztatón ismerkedhettek meg az FSC vállalati megoldásaival, a Primergy H450, R450 és a T850 szerverekkel, a Primergy BX300 kártyaszerverrel, valamint a FibreCAT S80 tároló alrendszerrel.

A Fujitsu Siemens Computers magyarországi leányvállalatának árbevétele a 2001-es pénzügyi évben mintegy 3,8 milliárd forintot tesz ki, mely 60 százalékkal haladja meg ez egy évvel korábbi eredményt - jelentette be Poros Gábor, a cég ügyvezető igazgatója. Az FSC jelentős bevételt könyvelhetett el az állami közbeszerzéssel kötött megállapodásokból, illetve az Informatikai Kormánybiztosság pályázatain kiírt konfigurációk szállításából.

Korábban:

400 MHz-es PDA a Fujitsu Siemenstől

Ujjlenyomat-érzékelő mobiltelefonokhoz

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről